Agro-Vital aanwezig op de Aardappeldemodag 2016

Elke twee jaar organiseren Praktijkonderzoek Plant en Omgeving (PPO) te Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag op de PPO locatie te Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Op woensdag 31 augustus 2016 wordt weer groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, een mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Parkeren en entree zijn gratis. De laatste editie werd door zo’n 7.000 mensen bezocht. De groei van het evenement in aantal bezoekers en standhouders en de variatie in deelnemers hebben het evenement een vaste plaats in de sector gegeven.

Agro-Vital kunt u deze dag vinden op standnr. 123.

We staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze visie op bodemvruchtbaarheid, nieuwe innovaties en de bijpassende producten.

Meer informatie over de Aardappel Demodag vindt u op: www.aardappeldemodag.nl .

logo_aardappeldemodag

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.