Nieuw logo Agro-vital

Voor Agro-vital / Agriton begint het nieuwe jaar met een nieuwe stijl. Met gepaste trots presenteren wij voor 2020 onze nieuwe huisstijl. Vier ijzersterke, consistente productgroepen vormen samen één lijn die onze groeiende onderneming(en) klaarstoomt voor de toekomst. Een speciale vormgeving voor de groepen:

• NUTRIENTS & ADJUVANTS, nutriënten & adjuvanten
• SOIL & CROP, bodem & gewas
• ANIMAL HUSBANDRY, veehouderij
• HOME & GARDEN, huis & tuin

Agro-vital en Agriton groeien als ondernemingen steeds meer naar elkaar toe. Agriton zet in op natuurlijke (kringloop)landbouw met nuance in organische chemie en een sterke focus op biologie. Agriton wil samen met Agro-vital dezelfde opbrengst (of meer) bereiken met toepassing van minder chemie! Agro-vitals visie is chemie inzetten vóór het leven. Agro-vital krijgt een nieuw logo met een begeleidend kwaliteitsbeeldmerk voorzien van elementen die zorgen voor herkenbaarheid bij dealers, klanten en de doelgroep.

Gefaseerde invoering

De nieuwe Agro-vital / Agriton Group huisstijl zal in de loop van 2020 gefaseerd worden ingevoerd. Een metamorfose aan de voorzijde van ons bedrijf, vanaf nu beter bekend als Agriton Group. Aan de achterzijde zal er niet veel veranderen en blijven wij ons met onze concepten en producten inzetten voor een gezonde, natuurlijke bodem én een natuurlijke(r) leefomgeving voor mens en dier.

Bij vragen over de corporate identity van Agriton Group kun u contact opnemen met:
Maaike de Jong MSc
Marketing & Communicatie
mdejong@agriton.nl | 0561 433 115

De vier productgroepen van Agriton Group.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.